Nem szeméremsértő nyilvános helyen szoptatni?
Hát ha olyan társaságban voltunk akkor mindenki szoptatott a másik előtt kendő nélkül, viszont elég diszkréten. Vendéglőben még nem került sor, de ha kerülne, vagy a padon a parkban, akkor igyekeznék a legészrevétlenebb maradni.
De ha más szoptat nyilvánosan az nem zavar, egyszer zavart, mikor a terhességi hanyingerrel kuzdve a buszon mellettem csapta ki a nő a melleit semmi takarás nélkül. Hamarabb le is szálltam, mert a gyomrom nem bírta el azt is. Egyébként ha szoptat valaki, nem zavar. Ez az egy eset ami igen, mikor szó szerint kicsapjak a mellüket a nők
Szerintem semmi baj vele
De lehet ezt diszkréten ( kendő nélkül is)
Engem otthon sem vesznek észre
Pedig tesómat kifejezetten zavarja, de vokt, hogy szólni kellett neki,hogy menjen ki,'ert eyébként szoptatok. 😅
Ha valaki csak kipakolósan tud szoptatni. Az oldja meg, hogy takarásban legyen.
Buszon illetlenség
Enni is az...
"Kinek a szeméremérzését bántja ? Az emlő nem nemiszerv, hanem az utód táplálására szolgáló módosult verejtékmirigyeket tartalmazó szerv."
Akkor tegyél ki a Facebookra egy fotót róluk, ha "csak" táplálásra szolgál.
Viccet félretéve a mellnek a szexuális kapcsolatban is szerepe van, szerintem nem kell részleteznem. Tehát téves, hogy "csak" az utód táplálása a szerepe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!