Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Hogyan használjam az infacolt...

Hogyan használjam az infacolt vagy bármi mást hogy ne fájjon a babám hasija?

Figyelt kérdés
ugy érzem hogy kevesebb a tejcsim is mert olyan mintha nem lenne benne.olyan löttyedtnek érzem.
2008. nov. 15. 22:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Az utasítás szerint minden etetés előtt lehet adni,én napi 3* adtam neki és használt.Nem kell feltétlen feszülnie a mellednek ahhoz,hogy elég tej legyen benne.Minden etetés előtt és után is mérve a babát láthatod valójában mennyit tudott kiszívni.
2008. nov. 15. 23:04
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Az első gyerekem borzasztó hasfájós volt, ezért a másodiknál utánajártam a témának, min kellene változtatnom.

Ez annyira bejött, hogy két hónaposan elvittem a dokihoz, mert olyan nyugodt baba, soha nem sír. Azt hittem a hangszálaival van gond. A doki azt mondta, teljesen egészséges.Most lesz 2 éves.

Leírom mire jutottam, hátha neked is segít és nem kell gyógyszert adnod a kicsinek.

Csakis a saját étkezéseden kell változtatnod, hiszen azt eszi a baba, amit Te is a tejen keresztül.

A kenyérféleségek, péksütemények savasítják a szervezetet, így a tejcsi is savas lesz, amit a picik gyomra nem bar. Ezért ki kell hagyni az étkezésből ezeket. ki kell hagyni a puffasztó zöldségeket, ezek a k betűvel kezdődők és a hüvelyesek.

Amit enni lehet: húst, halat, a maradék zöldség, gyümölcsöt, tejterméket. Nekem ez utóbbit is ki kellett hagyni, mert allergiás az egész családunk és neki is elkezdett atópiás lenni a bőre. Ahogy nem ettem tejterméket, elmúlt.

Ez az étkezés bevált két barátnőmnél is teljes mértékben.

Próbáld ki csak két hétig. Akkor már 100%, hogy látnod kell az eredményt, de elég egy hét is.

2008. nov. 16. 10:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok hibáért, de itt ugrál rajtam a kis kópé. :-)))
2008. nov. 16. 10:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy jó tanács: méregesd, hogy szopik-e rendes mennyiséget! Nem biztos, hogy a hasija fáj! Lehet, hogy csak éhes, akkor is ugyanúgy tekergeti a kis testét és keservesen sír. Ezt csak azért írom, mert mi is adtuk az Infacolt, és utólag kiderült, feleslegesen. Csak éhes volt, pedig hosszasan, jól szopott látszólag.
2008. nov. 19. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!