Hogyan használjam az infacolt vagy bármi mást hogy ne fájjon a babám hasija?
Az első gyerekem borzasztó hasfájós volt, ezért a másodiknál utánajártam a témának, min kellene változtatnom.
Ez annyira bejött, hogy két hónaposan elvittem a dokihoz, mert olyan nyugodt baba, soha nem sír. Azt hittem a hangszálaival van gond. A doki azt mondta, teljesen egészséges.Most lesz 2 éves.
Leírom mire jutottam, hátha neked is segít és nem kell gyógyszert adnod a kicsinek.
Csakis a saját étkezéseden kell változtatnod, hiszen azt eszi a baba, amit Te is a tejen keresztül.
A kenyérféleségek, péksütemények savasítják a szervezetet, így a tejcsi is savas lesz, amit a picik gyomra nem bar. Ezért ki kell hagyni az étkezésből ezeket. ki kell hagyni a puffasztó zöldségeket, ezek a k betűvel kezdődők és a hüvelyesek.
Amit enni lehet: húst, halat, a maradék zöldség, gyümölcsöt, tejterméket. Nekem ez utóbbit is ki kellett hagyni, mert allergiás az egész családunk és neki is elkezdett atópiás lenni a bőre. Ahogy nem ettem tejterméket, elmúlt.
Ez az étkezés bevált két barátnőmnél is teljes mértékben.
Próbáld ki csak két hétig. Akkor már 100%, hogy látnod kell az eredményt, de elég egy hét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!