Fajfájásra eddig infacolt használtunk. Pár napja áttértünk a grip waterre, de nem használ. (görcsöl tőle a hasa). Következő etetésnél adhatom újra az infacolt vagy szünetet kell tartani?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 10:57
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól elírtam. Hasfájásra! Bocsi!
2010. febr. 12. 15:05
3/5 anonim válasza:
Szia!
Nyugodtan adhatod neki, nem kell szünet.
6hós baba anyukája
4/5 anonim válasza:
Köszi, gyanús volt, mert az infacolból, a hasra gondoltam, de amít írtál jobban hasonlított a fejre.
Na mindegy, szerintem adhatod az infacolt. De az tulajdonképpen nem hasfájásra való, hanem segíti a szeleket távozni. Nálunk ez volt a probléma úgyhogy nekünk bejött.
Mi csak ezt használtuk . De mindegyik pl a Grip Water is másfaja hasfájásra való.
5/5 anonim válasza:
Szia! Az infacol nekünk nagyon bejött, s a védőnőm szerint semmiféle függőséget nem okoz. Gyorssegélyként egyszer szélcsövet használtunk, na az kiengedte a szeleket, a kakit, s a kislányom azonnal megkönnyebbült. Fontos, hogy nem szabad sokszor használni,mert úgy tudom az a spontán kakilási képességet veszélyeztetheti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!