Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem vettétek észre, hogy a...

Nem vettétek észre, hogy a melegben kevesebb a tejetek? Holott megiszom napi 3-4 l folyadékot! Mitől lehet?

Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 14:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy télen ugyanennyit izzadnál előttem szóló...

De próbáld ki, ha kevesebbet iszol, kevesebbet izzadsz, ez így van.

2010. júl. 16. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nekem is kevsebb lett sajnos:(pedig egyfolytában iszom a mecsek teát
2010. júl. 16. 09:05
 13/16 anonim ***** válasza:
42%

8:23: mit is írtam? Akkor is ugyanannyit izzadsz, ha kevesebbet iszol. Kibeszélt neked télről? Szöegértés...

Eszem ágában sincs kipróbál hogy kevesebbet igyak. Tegnap este megettem egy görögdinnyét, és ma fejésenként egy decivel több tejem van. Szóval a tapasztalat azt mondtaja, hogy tej akkor lesz, ha elegendő folyadékot viszek be a testembe.

Már rég túlhaladott szemlélet, hogy ha kevesebbet iszom, akkor kevesebbet izzadok. Az izzadás mértéke ugyanakkora marad, de ha kevesebbet iszol, akkor jobban kiszáradsz.

2010. júl. 16. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Tegnap volt pont doktornénink és azt mondta hogy 6litert(ha tudok) igyak meg. 2magam miatt,2 a tej miatt és 2 amit kiizadok. Nekem a 4 megvan plusz éjjel 1! Ugyhogy igenis kell...
2010. júl. 16. 12:19
 15/16 anonim ***** válasza:
Én akkor ellenpélda vagyok,na nem követendő,csak leírom,hogy van ilyen is.Én örülök,ha a napi 1 üveg ásványvizet meg tudom inni,annyira nem igénylem.Azt is úgy sikerül,hogy tudatosan iszom,nem azért mert szomjas vagyok,és így 3 óránként 120akat eszik(lefejt tejet) a babám.Szóval szerintem nem kell annyira kínosan ügyelni a leírt minimumokhoz.Amúgy ahogy bejött a meleg,aznap nekem is kevesebb volt,sokkal,olyan 80 körül,de másnap visszaállt.
2010. júl. 16. 16:19
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is ellenpélda vagyok, ha a folyadékon múlna, akkor már nem szoptatnék. Nagyon keveset iszok, talán 1,5-2 litert , de néha annyit se, kisfiam 4,5 hónapos, csak anyatejes. 2-3 óránként szopizik, a napi tejadagja 1 liter felett van. Egyébként ha kívánnám, jó lenne, ha többet tudnék inni, de sajna csak ennyit csúszik le. Pedig elég szédölgös, fejfájós is vagyok, arra is jó lenne.
2010. júl. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!