Vizesedéskor több, vagy kevesebb folyadékot kell inni? Mert már mindkettőt hallottam.
Szia
Nekem is szinte vegig volt vizesedesem,es nekem azt mondta az orvos,h inni annyit igyak amennyi jolesik 1,5-2-3 l naponta,de amit keruljek az a fuszeres es sos kaja,mert ezek megkotik a vizet.
Úgy mondták nekünk, inkább többet, de a túl sok se jó, érdemes megfigyelni, mennyi. Mert a vízivás nem tartja vissza a folyadékot a szervezetben, hanem segít kiüríteni a salakanyagot. Amennyit a szervezet visszatart, azt akkor is visszatartaná, ha keveset iszol. Állítólag.
Nekem nemigen befolyásolta (inkább többet ittam), hanem a fáradtság, nyári forróság csinált vizesedést. Aug-ban voltam 33-37 hetes.
Nekem a lábam vizesedik nagyon, a bokám nem látni, olyan vastag mint a vádlim, egybe van az egész lábam.
Szóval, vettem drogériában hűsítő lábápoló krémet, ami gyógynövényes. Este beáztatom a lábam sós meleg vízbe egy lavórban, majd a párom a krémmel jól átmassszírozza, s akkor utánna 1-2 napig nem dagad! Próbáld ki, hátha segít neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!