A görögszénamagból sem szabad sokat szedni? Annak is fordított hatása lesz ha túl sokat szedem?
Délután-este mindenkinek keveseb teje van. Nekem is, pedig két babára való tejem van, anyatejleadó is vagyok. Mégis kétszer annyi van reggel, mint este. Ez nornális.
Az esti tej zsírosabb, táplálóbb.
Szedd úgy a kapszulát, ahogy elő van írva. Én teában fogyasztottam a görögszénamagot, ebben sajnos nem tudok tapasztalattal szolgálni. És ne ess kétségbe, mert az apasztja a tejet. Bízz magadban!
Próbáld meg őt pár napig éjjel is megszoptatni, vagy ha nem ébred fel, akkor fejj 1-2x. Ennél hatékonyabb tejserkentő nincs. (De este semmiképp ne tömd meg a babád tápszerrel, mert akkor biztos nem fog kelni szopizni! Ha nagyon-nagyon muszáj, akkor csak minimálisat pótolj, de igyekezz inkább kerülni, ha lehet.)
A szénamaggal tényleg óvatosan, mert a visszájára sülhet el! Csak az előírt adagolás szerint.
Sziasztok!
Az anyák többségénél napi 6 kapszula (kb. 3500mg/nap) nem elégséges a kívánt eredmény eléréséhez. A legjobb módszer, ha elkezdünk egy adott mennyiséget használni, és addig emeljük az adagot, amíg a vizelet és izzadság juhar illatúvá nem változik. Amennyiben mellékhatások lépnek fel (hasmenés, hányinger, bőrirritáció) csökkentsük, esetleg hagyjuk abba a görögszéna fogyasztását, ekkor a problémák azonnal megszűnnek.
Ajánlott dózis:
500mg-os (Drmakai)kapszula esetén: napi 3 x 3 - 5 kapszula, összesen napi 7 -15 kapszula
A német bizottság javaslata: napi 6g görögszéna, összeessen 12 db (500mg) kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!