Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » A görögszénamagból sem szabad...

A görögszénamagból sem szabad sokat szedni? Annak is fordított hatása lesz ha túl sokat szedem?

Figyelt kérdés
Kapszulában kezdtem el ma délután és legszivesebben többet vennék be belőle,hátha gyorsabban hat,mert estére alig maradt tejem.Szinte pillanatok alatt fogyott el-délig teljesen jó mennyiség volt délután egyre kevesebb.Kétségbe vagyok esve.
2010. júl. 13. 22:52
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

Délután-este mindenkinek keveseb teje van. Nekem is, pedig két babára való tejem van, anyatejleadó is vagyok. Mégis kétszer annyi van reggel, mint este. Ez nornális.

Az esti tej zsírosabb, táplálóbb.

Szedd úgy a kapszulát, ahogy elő van írva. Én teában fogyasztottam a görögszénamagot, ebben sajnos nem tudok tapasztalattal szolgálni. És ne ess kétségbe, mert az apasztja a tejet. Bízz magadban!

2010. júl. 13. 23:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Persze,nekem is kevesebb estére,de ez extrém kevés volt-hirtelen 40ml.jött le a kettőből.(tegnap még 120-at vacsizott egyből)A baba üvölt,cumisüveget nem fogad el.3,5hós.
2010. júl. 13. 23:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én babám kb ennyi idősen szintén ilyen keveset kezdett el enni esténként, de ez is "véletlenül" derült ki. Ennyi kellett neki és kész, az, hogy ő most nem kér többet nem azt jelenti, hogy kevés a tejed!
2010. júl. 14. 09:18
 4/6 xStefix ***** válasza:

Próbáld meg őt pár napig éjjel is megszoptatni, vagy ha nem ébred fel, akkor fejj 1-2x. Ennél hatékonyabb tejserkentő nincs. (De este semmiképp ne tömd meg a babád tápszerrel, mert akkor biztos nem fog kelni szopizni! Ha nagyon-nagyon muszáj, akkor csak minimálisat pótolj, de igyekezz inkább kerülni, ha lehet.)

A szénamaggal tényleg óvatosan, mert a visszájára sülhet el! Csak az előírt adagolás szerint.

2010. júl. 14. 17:33
 5/6 A kérdező kommentje:
Sajna kérne Ő többet,de nem szopizik csak amit könnyebben tud.Fejni nem tudok,sajna nem jön a tej fejésre.
2010. júl. 14. 20:18
 6/6 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az anyák többségénél napi 6 kapszula (kb. 3500mg/nap) nem elégséges a kívánt eredmény eléréséhez. A legjobb módszer, ha elkezdünk egy adott mennyiséget használni, és addig emeljük az adagot, amíg a vizelet és izzadság juhar illatúvá nem változik. Amennyiben mellékhatások lépnek fel (hasmenés, hányinger, bőrirritáció) csökkentsük, esetleg hagyjuk abba a görögszéna fogyasztását, ekkor a problémák azonnal megszűnnek.

Ajánlott dózis:

500mg-os (Drmakai)kapszula esetén: napi 3 x 3 - 5 kapszula, összesen napi 7 -15 kapszula

A német bizottság javaslata: napi 6g görögszéna, összeessen 12 db (500mg) kapszula.

2011. jan. 30. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!