Hogy csináljak teát a görögszénamagból, és mennyit ihatok egy nap? Mellette ihatok még más tejszaporító teát?
Figyelt kérdés
2010. dec. 20. 15:43
1/3 xStefix válasza:
A tearecepthez nem tudok tippet adni, én nem ittam.
De! Egyszerre csak egyféle tejszaporítót használj, mert kiolthatják egymás hatását.
És ugye nem felejted, hogy első a sok szopi és/vagy fejés... ;)
2/3 anonim válasza:
2 deci vízhez 1 kk magot 10 percig áztatni, aztán 10 percig főzni (!). Én naponta megittam egy litert, de hetente maximum csak egyszer. Más teát nem ittam mellette.
3/3 anonim válasza:
Én beáztattam kb 1 evőkanál magot, mikor jól megszívta magát, akkor főztem belőle egy jó nagy adag teát, de én abba beleraktam rossmann-os filtert is. Ezt ittam egész nap, de csak kúraszerűen. Nekem nagyon sokat segített. Ja és a végén megettem a magokat is, úgy hogy csináltam vajas mézes kenyeret, és rászórtam a magokat. Gusztustalanul hangzik, de nem volt vészes. Lehet yoghurttal összekeverve is megenni, de az én kislányom tejfehérje allergiás, azért ettem mézzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!