Akik lefejt tejet adnak a babának hogyan csinálják?
Figyelt kérdés
Milyen időközönként fejtek? Mennyit fagyasztotok vagy hűtötök? Hamar elfogadta a lefejt tejet a baba?
Mennyire fájdalmas a mellszívó használata?
Köszönöm
2019. aug. 7. 18:18
1/4 A kérdező kommentje:
És melyik a jobb hosszú távon a kézi vagy az elektromos? Márka ajánlást is szívesen fogadok. :)
2019. aug. 7. 18:19
2/4 anonim válasza:
Az ikreket sokáig nem szoptathattam. Az egyikük 3 a másikuk 1 hónapos tanult meg szopizni, addig lefejt tejet kapotak.
Amíg mindkettőjüknek fejtem, addig naponta 5-6 alkalommal kellett nyolcszor ettek akkor meg a kórházban voltunk.
Mikor már csak az egyiküknek kellett, akkor 3-4 alkalommal fejtem, hatszor ettek már csak.
Az első pár alkalom fajt, de utána már nem, szerintem az elektromos mellszivo jobb. Nekem a medela swing vált be nagyon, az avent viszont nekem kényelmetlen volt.
3/4 anonim válasza:
Fagyasztani nem fagyasztottam csak hutottem, a felesleget megkapta egy másik baba. Nagyfiamnak meg fagyasztottam és sose nyúltam hozza.
4/4 anonim válasza:
1 volt saját(medela), 1 volt kölcsön(lansinoh), elemes mindkettő. Pár melltartóba lyukat vágtam, a mellbimbót bekentem bimbóvédővel, beleszerkesztettem mindkettőt. Így mindkét kezem szabad volt és tudtam közben mászkálni. Ameddig lett rendesen tejem napi 8szor fejtem 20-30 percet, aztán lassan lecsökkent a fejések száma, 6 hónapos korában már csak 4szer fejtem 15 percig, 8 hónapos korában hagytam abba. 200 milis adagokat fagyasztottam le, össz kb 10 litert. Rettentő macerás volt és nagyon untam már a fejegetést. Első pár alkalom fájt, utána már nem. A lansinoh hatékonyabban szívta mint a medela nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!