Mit csináljak, ha a bölcsi erőlteti, de a lányom nem érett rá?
Idegrendszeri éretlensége van többek közt. Ma szóltak,hogy mától levették a pelust róla. Persze be is pisilt rögtön. Jelezni nem tudja sehogy.
A védőnő azt mondta nekem,hogy ne erőltessem,mert ártok vele.
A gondozónőnek mondtam ezt,azt mondta,ne hallgassak a védőnőre.
Ti mit tennétek? Félek,hogy árt neki ez...
Hogy mehet oviba ha egyáltalán nem szobatiszta?
Itt a nyár, mindenképp érdemes próbálkozni.
A védőnő szerint amíg nem jelzi odanyúlással,toporgással vagy nem szól,addig a pelenka levétele gondokat okozhat a pszichés fejlődésében.
Húgom lánya 3 hónappal fiatalabb,ő most kezdte el mondani,meg odakapkodni. Rajta is pelus volt,de már nincs.
Én is ezt akarom megvárni!!!
Megbeszéltük,adunk 2 hetet a bölcsinek. Ha naponta 15x kell átöltöztetni,csak rájönnek,hogy éretlen.
Az igaz,hogy nem maradhat bölcsiben szeptembertől? Azt mondták. De én úgy tudom,hogy 4 éves koráig maradhat,ha nem lesz szobatiszta.
Nem az a baj,hogy nincs kedvem. Hanem nem érett rá. A védőnő pont ettől óvott! Az erőltetéstől. Ő azt mondta, várjam meg,míg toporog vagy odakapdos.
Levettem reggel is róla a pelust. Nem is érzi, hogy pisil a bugyiba,nadrágba. Akkor miért kell elkezdeni szokatni??
Itt a gyakorin is mindig azt írják,hogy "add rá vissza a pelust,nem érett rá". Na,nálunk is ez a helyzet!!
Akkor felteszem így a kérdést:
Szobatisztaságra nem érett gyereknél erőltetnéd erőszakkal a pelus levételét,csak azért,mert itt az ideje?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!