Hogyan tudnám a 4 éves fiamat leszoktatni a pelusról (csak kakilásra használja)?
Autistáknál gyakori ez a probléma, ovinkban is volt egy kisfiú, ő is küzdött ezzel (illetve nem, ő nem küzdött vele, a körülötte élőknek okozott ez problémát).
Rengeteg türelem, követekezetesség. Esetleg a kártyaképek, amiket szoktak használni autisták szülei, ebből készíteni kakilós-pisilős képeket is.
Szia!
Ne eröszakoskosj vele!
A nagyfiam 4 éves koráig pelenkába kakilt, én meg besokkaltam és megfenyegettem, hogy úton vannak érte és olyan helyre viszik, ahol mind ilyen gyerekek vannak, akik nem kakilnak wcbe. Azóta kakilt wcbe. Nos, a gyerek kb 11-12 éves koráig szorongott idegen helyen wc-re menni, mindig félt, hogy hasmenése lesz és stb. Inkább várjatok.
A nagy lányom így volt vele.
Nem autista, teljesen rendben van. (Már 11 éves).
Én is görcsöltem ezen. De mivel szorulásra hajlamos volr, végül elengedtem ezt a dolgot és ráadtam a pelust, amikor kérte kakiláshoz. (Csak ahoz, éjjel is szobatiszta volt már)
Egyik nap közölte, hogy bilibe fog kakilni, és úgy is tett.
Na akkor közöltem vele, hogy szuper ügyes volt, de tegyük el a pelenkát.
Én nem vertem nagy dobra, az oviban nem tudták. Ott sose kakilt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!