Kezdjem leszoktatni? Megérett már rá?
Szerintem ha ELŐRE jelzi, nem amikor már a pelusban van.
De vedd le, próbáld ki. Ha napi 2-nél többször kell öltöztetned, akkor nem érett rá.
Eleinte persze sokszor kérdezgesd, hogy kell-e, esetenként 2-3 óránként vidd pisilni.
Az első válaszadó téved!
Nem kell jeleznie, ha van a pelusban. Igen, vannak olyan gyerekek, akik jelzik, de vannak akik nem. Nem ez a feltétele a szobatisztaságnak! (egyik gyerekem sem jelezte ha volt a pelenkában, ellenben az első friss két évesen, a második 23 hónaposan, a harmadikkal voltak kisebb gondok, a negyedik viszont két éves korára szobatiszta lett)
Igen, nagyon jó kezdés, hogy a fiad bele pisil a wc-be fürdés előtt és pelenka cserekor is!
1# válaszolo vagyok.
Javaslom h olvass Ranschburg és Vekerdy könyveket Kedves 3#
"Kedves" 1!
Én pedig javasolnám, hogy ne könyvekből "nevelj", ha ugyan van gyerkőcöd! (bár ha lenne, nem írnál ekkora badarságot!)
ÉN tapasztalatból írok!
Üdv: 4 gyerkőcös.
"Javaslom h olvass Ranschburg és Vekerdy könyveket Kedves 3#"
A gyereked is olvassa? Vagy ő nem tudja, hogy könyv szerint kellene fejlődnie, viselkednie???
Tudod ők nem gépek, amihez van használati utasítás, elolvasod, és máris tudod kezelni...
Hanem ki kell tapasztalni, mert minden gyerek más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!