Nektek hogyan sikerült a kicsit leszoktatni a pelusról-szobatisztaságról? Lányom 3éves múlt, de még valahogy nem akar nekünk a dolog összejönni.
Jelenleg ott tartunk, hogy nagyjából 2hónapja már nappal pelus nélkül van, de szinte minden nap rájön egy pont, hogy 3szor egymás után bepisil. És ilyenkor nem válogat – teljes adag megy kanapéra, szőnyegre, ágyra... Mivel nappal nem megbízható, éjjelre egyenlőre még pelust kap. Próbáltunk már beszélni vele, elmagyarázni dolgokat, megdicsérni, amikor bilibe pisil, tanító meséket is mutattunk neki... De valahogy mégse sikerül. Ha pisilni kell, sose szólna, mindig mi kérdezgessük őt, és visszük wc-re, hátha lesz valami. Kakiknál más a helyzet, ott azért szól, és magától rohan a biliért.
Elég fárasztó dolog, azt hittem a nyár meghozza az áttörést, de tévedtem. Tehetek még ennél többet? Vagy ne erőltessem, és majd valahogyan alakul?
Köszönöm a válaszokat! Hát megpróbálkoztunk a matricákkal, eddig bevált, volt most 2tökéletes napunk :-)
Az utolsó hozzászólónak, és az úgymond fajtájának annyit, nem értem az ilyenek miért járnak erre az oldalra... Itt a legtöbb ember azon ügyködik, hogy segítsen a másikon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!