Voltatok már úgy, hogy egy véletlen baleset után döbbentetek rá, akár sokkal komolyabb dolog is történhetett volna?
Egyszer nekem is sikerült nagyon bénának lennem...épp a fotelba segítettem felmászni a 16 hónapos lányomnak, amikor megbicsaklott a kezem, és kipottyant a kezemből, persze, hogy a fotel egyetlen kemény részére huppant szegénykém tarkóval. Azt hittem ott helyben szívbajt kapok.
Percekig ült utána az ölemben, és nagyon sírt. Nagyon megijedtem. Hát érdekes volt...
De szerencsére semmi baja nem lett.
Szóval sajnos néha megesik, hogy bénáskodunk, viszont ha nem lett nagy baj, akkor lépj tovább, vigyázz rá, amennyire tudsz, de véletlenek vannak. Ennél többet nem tehetsz.
EGyszer, nagyon siettem haza. Nagyitól jöttünk, betettem az autósülésbe, beakasztottam a kezét, de nem kapcsoltam be, mert visszaszaladtam a kulcsomért, ami az ajtóban lógott utána akartam bekapcsolni az ülést. Vagyis kb. 10 lépésnyire mentem el. Soha nem jött ki a fiam az autóból, meg sem fordul a fejemben, hogy akkor épp kimászik. Mire hoztam vissza a kulcsot, látom, hogy az bal hátsó ülése nyitva, a gyerek sehol. Egyszercsak észrevettem, hogy ott áll ő, de az ajtó takarásában. POnt jött egy autó. Az futott le az agyamon, ha rákiáltok, akkor pont kifut a közeledő autó elé, aki az ajtó takarásától nem láthatja a fiam. Annyira gyorsan történt minden. Szerencsére az autós elment, a fiam nem lépett ki, én meg azóta is álmodom a dologgal..:-(( Soha többé nem lesz olyan, ha csak egy pillanatról is van szó, hogy nem kapcsolom be az övet.
Aztán olyan is volt, hogy a kicsit toltam kocsival, a nagy meg pótkerekes bringával jött mellettünk. Akkor már régen tudta a megállj, nem mész előre dolgokat. Aznap egy viszonylag meredek úton mentünk lefele, és nem tudott megállni szegény, hiába fékezett. Ordítok utána fééék ő meg hogy neeem tudoook. Gyors lefékeztem a babakocsit, és egy futóversenyző sebességével utolértem nagy nehezen. Még kb. 2 méter lett volna, hogy kiérjen az útra. Jobbról betonfal végig, balról úttest, tehát akárhogy esett volna, mindenképpen valami baja lett volna. Kb. 1 óra múlva is remegett a kezem. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!