Van itt olyan szülő akinek a gyerkőce nem akar pisilni az oviban? Mit csináljak vele?
gondolom most kezdte az ovit-a gyerekek különbözőképp reagálnak,valaki nem eszik,vagy alszik, kakil..stb.
adj időt neki,hogy megszokja a helyzetet.az óvónénik küldik többször,biztos-előbb,utóbb fog pisilni
Igen most kezdte és tetszik is neki :) Meséli miket játszott, már verset is megtanult pedig csak úgy mondogatják nekik, és azt mondja jó az oviban. Ez nála valami pszichés dolog hogy nem tudja elengedni magát hogy pisiljen idegen helyen. Máshol is nehezen megy neki, így meg hogy nem is vagyok ott, óvónővel nem megy. Úgy sajnálom szegényt, biztos nem lehet jó 4 órán keresztül tartogatni és inni is keveset iszik bent hogy ne kelljen pisilnie nagyon.
Kérdeztem adjam e vissza a pelust, de azt mondták ne, majd próbálkoznak vele, csak nem tudom mi lesz így. Ez valami genetika, én is nehezen, fülemet befogva és erősen koncentrálva tudtam suliban pisilni (ovira már nem emlékszem de van egy halvány emlékképem az ovis pisilésről, tehát valószínű mentem).
Még jó hogy idén csak 4 órát lesz bent, nem tudom mi lenne ha 4ig bent kellene lennie.
Kisfiam mikor kezdte az ovit ugyanez volt.
Ő is tartogatta, és mikor már nem bírta , bepisilt.
A védőnő ajánlotta a Sedatif pc - t, de végül nem adtam neki.
Vártunk még egy kis időt, és magától megoldódott.
Ráadásul neki egy veséje van,
aggódtunk érte, de magától kellett, hogy feloldja a szorongását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!