3 éves volt a fiam nemrég, sehogy sem haladunk a szobatisztasággal, hogy kezdjek hozzá?
Furdes elott minxig ultesd ra (azert akkor mert olyankor pisil a legtobb). Ha belerakja a pisit kapjon egy matricat amit raragaszthat, vagy egy csokis kekszet vagy barmit aminek orul es amit egy jo darabig minden pisi es kaki utan adni tudsz...nalunk ez bevalt, a matrica ragasztgatast imadta, egy ido utan napkozben is direkt pisilni jart a bilire meg kakilni, csak hogy matricazhasson. Mire szobatiszta lett tele volt a bili matricaval de szepen meg lehetett cele utana beszelni hogy mar csak hetvegen jar ha egesz heten ugyes mig vegul teljesen el is maradt.
A masik modszer levenni a pelust nappalra. De ez nekunk nem vslt be. Pisilt mindenjova csak a bilibe nem
Nálunk az volt a gond, hogy nem volt kényelmes neki a bili. Elmentem vele a boltba, mondtam, hogy válasszon magának egy bilit (szín, minta, stb). Olyat vettünk, ami egy kis székre hasonlít, a közepén van a bili, ami kivehető. Hazajöttünk, a nappaliban leraktam egy darab kartont a padlóra, rá a bilit. Megbeszéltük, hogy lecsücsül, nézheti a tv-t közben és, ha jön a pisi mehet bele.
Kb. 20 perc múlva belepisilt. Persze volt nagy dicséret, szeretgetés.
Utána már sima ügy volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!