Bilire szoktatás, hogyan?
Sziasztok!
Kisfiam 2 éves, illetve most már 1 hónappal el is múlt. Látok némi reményt rá, hogy lassan elindulunk a szobatisztává válás útján, mert újabban már szól, ha pisil vagy kakil - más kérdés, hogy inkább utána, vagy legeslegjobb esetben is közben, de sajna nem előtte.
Kakiláskor 10-ból 9-szer "elbújik", azaz elmegy valahová, ahol nem látjuk (sőt, még a szemét is eltakarja :D), így ebből tudjuk, mikor történik a dolog. Már többször is megpróbáltam olyankor gyorsan elkapni és bilire ültetni, de sajnos nem produkált még bele.
Igazából tudom, hogy nem vagyunk elkésve, csak érdekelnének tippek olyanoktól, akik tapasztaltabbak már ezen a téren. Nektek mi vált be, mikor és hogyan sikerült elérni, ilyesmi. Hátha valami nekünk is hasznos lesz :)
Egyébként szeptembertől bölcsibe megy.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Több mint 1 évvel azután lett szobatiszta a gyerekünk, hogy eddig, mint a tiéd eljutott. :D
Szóval nyugi. Ez az első jel (szól utólag ill elbújik) még nagyon messze van a szobatisztaságtól.
Az enyem is szolt utana es elbujt 2 evesen.
3 ev 3 honaposan lett szobatiszta.
Ez minden, csak nem " jel ".
Én sem hiszem, hogy attól, hogy már szól róla, most majd két hét múlva szobatiszta lesz. Csak érdekel, más hogy csinálta, hogy zajlott, mennyi idő alatt, stb.
Köszi az eddigi válaszokat.
Még nem kell csinálnod semmit. Nincs mit.
A bilivel való kergetéssel csak ártasz a folyamatnak.
Érik, fejlődik, kész, pont. Vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!