Gyermeket érdemes szabadon tartani?
nem. a ruha tartja a testmeleget, nincs nyár.
(tartani amúgy utyát szokás)
Mit szeretnèl kérdezni?
Hogy meztelenül legyen a gyerek?
Szabadon tartani kutyát szoktak, kint a kertben póráz nélkül.....
Én úgy gondolom mindenki csinálja ahogy gondolja!
Nálunk a családban ha volt kisbaba annak idején, nagynéném fürdés előtt engedte kicsit a meleg szobában hogy legyen meztelenül a gyerek. Hagy élvezze. Nyáron, otthon az udvaron nagyon ritkán, inkább a medencében. De mikor nagyobbak lettek már kisgatya volt rajtuk.
Az én lányom nem volt meztelenül az udvaron kicsinek sem, kisbugyi volt rajta akkor is. Pedig még szomszédok se voltak. Valahogy nem jött magától. De ettől függetlenül amúgy itthon a lakásban mi is szoktunk a párommal meztelenül lenni alkalomadtán, pláne nyáron, vagy ha megyünk fürödni, vagy kijövünk. A lányunk mégsem akar meztelenül lenni bárhol is.
Viszont érdekes mert a párom nem akar meztelenül fürödni a lányunkkal, neki ott a határ.
Míg egyik ismerősömnek lett egy új párja, a lányának nem volt vér szerinti apja, mégis együtt fürdött a kislánnyal. Nagyon szerette. Mégsem volt semmi.
Szerintem mindenki csinálja úgy ahogy neki tetszik! Egy a lényeg, hogy a kicsinek ne legyen kényelmetlen, kellemetlen. Se hogy őneki kell meztelen lenni valaki előtt, se hogy a felnőtt meztelen előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!