Milyen BIO mosószerrel és öblítővel mossam a baba ruháit?
Ruhakhoz Mosodiot használok és mosoparfummel oblitek. A szennyezett ruhakhoz teszek nátrium prekarbonatot. Fehér ruhákhoz dió helyett mososzodat használok. A saját ruhainkat is így mosom.
Mosható pelenkakat használunk, azokat dm biomososzerrel mosom, misoparfummel oblitem.
A foltokat marhaepeszappannal bedorzsolom.
Én is mosódióra esküszöm, bár átváltottam a folyékony változata (kényelmi szempontok miatt, nincs baj a darabossal sem). Mindig teszek egy kevés mosószódát mellé. Illetve a fehérekhez fehérítő sót, amit az első válaszoló is írt.
Én ecet + víz kombóval öblítek, illóolajat szoktam bele tenni, ha olyan kedvem van (levendula, citromfű és a teafa a kedvenceim ilyen célra). De babaruhánál nem illóolajoztam.
Tapasztalataim szerint nem gyengébb ez a megoldás, mint a sima mosószerek, amikkel régen mostam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!