Örök kérdés. Ki hogy, milyen mosószerrel, esetleg öblítővel mossa a baba ruháit?
Sziasztok! Lassan állok neki a kislányunk ruháit mosni. Egy "átlagra" vagyok kíváncsi, ki hogy, mivel mos,hány fokon. Vasalás után is megmarad a fini babaillata a ruciknak? Köszönöm :)
1.baba lesz :)
Ugyan úgy és ugyan azzal mint a miénket :)
Folyékony ariel sensitiv, öblítőből meg silan sensitiv. A mosógépen én mindent ugyan azon a programon mosok ami 1 órás 60 fokos.
Illata abszolút nincs a ruháknak mióta szárítógépet használok
Negyven fokon mosok, lenoros öblitővel,amin az áll hipoallergen, a parom vette , de amugy sima oblitot hasznalunk, csak neha veszunk hipoallergent, de azt magunknak is vettuk règen. :-)
Igazabol ugyanugy mosok , ugyanazzal mint nekünk! Mikor pici volt , akkor par honapos koraig hipoallergènessel vagy öblítő nèlkül.:-)
Èrzèkeny bőrűek vagyunk(örökölte a fiam is :(), öko mosógèllel mosok(helyi bababoltban kapni), mindenmentes, ès jó az ára. Nem használok öblítőt. Ha fehèrítek, wanish porral, utána extrán öblítek.
Nincs sem baba, sem más illat. Ha nagyon akarom, illatpárnát rakok a szekrènybe.
7-es,az első vagyok.
Örülök,hogy neked bevállt a kendő a szárítóba. Coccolinot én nem láttam még...lenorost veszek. Csalódtam mert noha nagyon erős az illata a dobozba,de amikor 4 kendőt raktam bele akkor is csak a nagyon enyhe mosószer illatot éreztem. Mondjuk ettől független használom a kendőt,hogy megakadályozza az elektrosztatikus feltöltődést.
De légyszi írd meg,hogy merre lehet coccolinost találni mert akkor azt is kipróbálom
Én folyékony Ariellel mosok mindent, 40 fokon. Minden kijön. Öblítőt nem használok, én nem szeretem, ha minden nagyon illatos, ráadásul allergiás is vagyok az erős illatokra (tüsszögés).
A babaruhákat 60 fokon fogom mosni ugyanígy, és szárítani is fogom őket, akkor nem szükséges vasalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!