Ti mivel mossátok a baba fehér ruháit, hogy tényleg szép fehér maradjon?
Persil non bio, nekem sosem szurkult. Amire beszurkult bolbaaddigra kinotte.
A torolkozoje 1,5 eves es hofeher.
Mosd ki a mosógépet, lehet, hogy az a ludas a dologban és nem a mosószer. Önts egy liter ecetet a mosógépbe és indíts el egy normál hosszú programot 90 fokon, ruha nélkül, üres gépben. Ezután domestosos ronggyal töröld át a mosógép belsejében a peren alatt, ott az ilyen gumi vagy műanyag helyeket. Ki szoktam mosni a mosószer és öblítő adagolót is, meg ott alul a szöszgyűjtőt, úgy félévente ezt megcsinálom, sokat dob a mosás minőségén.
Amúgy a nagyon maszatos fehér babaruhákat be szoktam áztatni mosás előtt.
Így van most ki a gépet trisó ecet +90C.
Aztán minden mosáshoz vagy áztatáshoz hasznalj csodaszódát ( az egy por) keres rá neten szépen fehérít és a foltokat is kiszedi...
köszönöm.
3 hós a baba, nem igazán keni össze őket, szóval rendesen foltos egyik se lett még, de arra van is bevált folttisztítóm... itt a sima mosástól szürkül. 1 éves gép, igaz így átmosva nem lett, holnap kipróbálom, köszi.
Ami már szürke, azon mivel segítsek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!