A 70-es,80-as években tényleg már 6 hónapos korban elkezdték a szobatisztaságra szoktatást?
Egyrészt tényleg volt egy olyan trend, hogy bilire ültették már nagyon hamar a babákat akkoriban, és esetleg meg is szokta, hogy a nap egy bizonyos időpontjában ürítsen (vagy a szülő kitapasztalta, hogy mikor szokott, és akkor rakta bilire), így rá lehetett mondani, hogy már szobatiszta, de ez valójában nem szobatisztaság. Másrészt sokan már nem jól emlékeznek ennyi év távlatából. Én is a 80-as években születtem, anyukám az első fiam születésekor (tíz éve) még azt mondta, hogy én kétévesen voltam szobatiszta, most, amikor a második született (két éve) már azzal jött, hogy én egyévesen már szobatiszta voltam :D
Mondjuk az tény, hogy a kétéves pelenkás már kuriózum volt, öcsém annyi idősen ment bölcsibe, és ő volt az egyetlen pelenkás, erre én is emlékszem.
Szerencsére ma már nem kell siettetni a gyerekeket, van idejük megérni rá.
Az én kisebbemm most töltötte a kettőt, és még simán le is tagadja, hogy bekakilt, nemám, hogy ő szóljon, hogy kell neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!