Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Érdemes elkezdi nevelni a...

Érdemes elkezdi nevelni a szobatisztaságra 10 hónaposomat?

Figyelt kérdés
Tudom nem másokat kell nézni, de akikkel szültem azok babái már bilizgetnek. Számomra ez annyira elképzelhetetlen hiszen önállóan nem járnak, nem beszélnek ezek a gyerekek. Nem szeretném,ha lemaradnánk. Szóval mikor és hogyan érdemes neki kezdeni?

2016. ápr. 19. 15:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
azért írtam le mindezt (7 hónap, 2,5 év), hogy látható legyen: a biliztetésnek nem volt semmi hatása arra, hogy mikor lesz szobatiszta. ellenben tényleg egy csomó 1pisis (jellemzően fürdés előtti) pelust meg tud vele spórolni az ember :D
2016. ápr. 19. 22:11
 22/26 anonim ***** válasza:
23%

"ellenben tényleg egy csomó 1pisis (jellemzően fürdés előtti) pelust meg tud vele spórolni az ember"

És miért kéne a pelenkán spórolni? Alapvető dolog egy baba számára, amit ha az ember gyereket vállal, akkor kalkuláljon bele. Szerintem...

2016. ápr. 20. 18:02
 23/26 anonim ***** válasza:

klene rajta spórolni?

tudom, nem mindenki prórol... de engem kifejezetten bosszantott, hogy vacsi után leszedem róla a kakis pelust, és fürdésig a következő pelusba még egyet (vagy felet) belecsurrant... szóval tudom, van aki nem psórol, és visszaadja rá, mert jóazmég :o nekem ez a megdöbbentőbb, nem a korai biliztetés.

szóval azt a vacsi és fürdés közötti 1 pisit bilibe intézte a gyerek, illetve volt még néhány ilyen alkalom a napirendben. Később, amikor már nem tetszett neki a bilizés, ezeket váltotta fel a mosható pelus.

de nem értem, miért érzed ekkora katasztrófának, hogy nem volt kedvem napi 100-150 ft-ot kidobni az ablakon??? :o

2016. ápr. 21. 08:28
 24/26 anonim ***** válasza:

*miért kellene spórolni?*

bocs, néha külön életet él a delete gombom :o

2016. ápr. 21. 08:28
 25/26 anonim ***** válasza:
10honaposat??? Sokan orulnek ha 2evesen nemkell pelus.. ez nekem morbid h 10honaposan ???
2016. máj. 4. 18:51
 26/26 anonim ***** válasza:
Nyilván belekalkulálja az ember a költségvetésbe a pelenkát, de ettől még nem dobálja ki a pénzt az ablakon.
2016. máj. 7. 08:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!