Lehet hogy 10 hónapos kislányom gilisztas?
Figyelt kérdés
Ma négyszer kakilt soha nem szokott Ennyit ráadásul valami apró barnás 1 -2milis cérnácskak voltak a székletében.2016. jan. 7. 20:51
2/11 anonim válasza:
Az emberek 90%-ában van valamilyen féreg, tehát könnyen elképzhelhető, hogy a kislányodban is van.
3/11 anonim válasza:
Azonnal hívd a dokit,vagy ügyelet!!!
4/11 A kérdező kommentje:
Igen evett egy felet de reggel és négyszer kakilt és mindegyikben voltak. Van macskánk kinti és elég sokat nyúzza mostanában
2016. jan. 7. 21:08
5/11 anonim válasza:
Ha egy-egy alkalommal többször van széklete, az belefér, lehet pl. fogzástól is. Az a pár miliméteres valami simán lehet a banán közepén lévő magocskáktól, ha félbevágsz egyet, rögtön látod, miről van szó, gondolom emiatt kérdezte az első válaszoló, hogy evett-e.
DE: én azt vallom, hogy inkább egy felesleges kör az orvosnál, mint bármilyen kezeletlen betegség. Ha kétségeid vannak, aggódsz, akkor vidd el orvoshoz, esetleg vigyél magaddal egy adag székletmintát.
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ
2016. jan. 7. 21:44
7/11 anonim válasza:
Mozgott az 1-2 milis cérnácskák? Ugyanis ha az van, akkor azok mozognak.
8/11 A kérdező kommentje:
Nem nem mozogtak
2016. jan. 12. 13:50
10/11 A kérdező kommentje:
Lehet köszike a választ de nem adtam többet banánt neki még is olyan a kakija orvoshoz voltam azt mondta nem tudja mi volt Az de ne aggodjak nem komoly
2016. jan. 12. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!