2 eves es 6 honapos kislanyom ujra bepisil,2 eves koratol szobatiszta de utobbi 2-3 hetben volt hogy napi 2 alkalommal is bepisil?
Figyelt kérdés
Nem tudom mi lehet a gond, arra gondoltam hogy talan a huga miatt mivel a pici meg csak 6 honapos es neki pelusa van de mikor szobatisztak lettunk a pici mar meg volt szuletve.Ejszaka nincs problema csak nappal. Nem tudom hogy kezeljem a dolgot nem szeretnem visszaadni ra a pelust de mar nagyon zavar hogy ismet azinte elorol kell kezdjem az egeszet...2015. nov. 19. 20:21
1/8 anonim válasza:
Előfordulnak visszaesések, nyugi, elmúlik. A kistestvér érkezése és az első hónapok elég gyakran kivált ilyen visszaesést.
2/8 anonim válasza:
történt változás az életében?
bölcsis lett, vagy egyéb?
a tünet általában szorongásra utal.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tortent semmi valtozas, ugyanugy itthon van, velem legtobbet ferjem csak este vagy hetvegen ritkan van nagyszulokkel heti egy alkalommal 2 orat vigyaznak ra mig bevasarolok ennyi ezen kivul harmasban vagyunk
2015. nov. 19. 21:07
4/8 anonim válasza:
nincs elhanyagolva szeretetügyileg?(nem kell válaszolni)
6/8 A kérdező kommentje:
Nem tortent semmi valtozas, ugyanugy itthon van, velem legtobbet ferjem csak este vagy hetvegen ritkan van nagyszulokkel heti egy alkalommal 2 orat vigyaznak ra mig bevasarolok ennyi ezen kivul harmasban vagyunk
2015. nov. 20. 03:31
7/8 mi a fene válasza:
A szobatisztaság hosszú folyamat eredménye. Ha zavar a visszaesés, nyilván téli cuccból rossz állandóan átöltöztetni, tedd rá vissza a pelust. Mindenki megnyugszik,és hidd el egyik napról a másikra ő fogja levetni.
8/8 anonim válasza:
Én nem vagyok orvos, nem értek hozzá, de nem lehet valami köze cukorbetegséghez? Ha ez teljesen hülyeség többi válaszoló, nem kell lebarmolni, normál stílusú levélből is megértem. Csak mert van egy ismerősöm, akinek a 10 éves unokatesója egyszer csak elkezdett éjszaka bepisilni (nappal meg nem volt semmi ilyesmi). Mivel a bátyja is cukorbeteg, megmérték a vércukorszintjét, és hát a normálistól nagyon messze állt... De mondom, lehet, hogy hülyeség, ez csak tipp, mivel nem értek hozzá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!