Gilisztás lett a 4 éves kislányom mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ma reggel vettem észre de nem olyan vészes.2012. nov. 24. 17:47
1/17 anonim válasza:
Ezt miért itt kérdezed? Nincs orvosa a gyereknek?
2/17 A kérdező kommentje:
De van orvosa, de nem elérhető csak hétfőn. Ha nem tudsz segítő választ adni akkor a többit tartsd magadba.
2012. nov. 24. 17:58
3/17 anonim válasza:
Ami jó féreghajtó, az a fokhagyma és az erőspaprika... ha bármelyiket meg tudod etetni vele, az talán segít.
Csinálj neki pirítóst fokhagymával, vagy körözöttet, míg gyógyszert nem kaptok. Ha viszket is a feneke, talán neogranormonnal kenjétek.
5/17 anonim válasza:
Szerintem először hívd fel az ügyeletet vagy az ügyeletes kórházat, rendelőt, stb!
A székletében vagy a bőré(be)n láttad?
Tedd azt, amit az előző válaszoló írt.
Kérlek írd meg, mi lett a vége!
6/17 anonim válasza:
Ügyelet!!!!!
Hogyan lehet ilyen gilisztát elkapni?Mi a tünete?
7/17 anonim válasza:
én is kíváncsi lennék mi lett a vége.Remélem hamar túl lesz rajta szegényke
8/17 anonim válasza:
Ügyeletet azonnal híd fel. gyógyszert kell rá kapnia. A férgesség nagyon veszélyes, ne várj hétfőig. Hol és milyen férget találtál,?
9/17 anonim válasza:
Mindenképpen vidd ügyeletre a kislányt. Vigyél a kakijából is mintát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!