3 éves volt a kislányom szeptemberben, és a tej ivást beszeretném vezetni. Hogyan kezdjem?
Én hamarabb vezettem be. Soha nem hígítottam és nem is forraltam a bolti tejet.
Először főzelékkel adtam a lányomnak, utána magában is, vagy kakaóként.
Basszus ha semmi oka rá, hogy 3 évesen vezessen be tejet, akkor sem kell megszólni. Így gondolja és kész. Miért kell ilyeneket írni, hogy előbb kellett volna. Nem mindegy!!! Miért nem lehet normálisan válaszolni, mondjuk csak arra redukálni a válaszokat, hogy ki hogy vezette be a tejet a gyermekénél.
Bocsi!
Kedves kérdező! Én kikértem a gyerekorvos véleményét, azt mondta, hogy tök felesleges hígítani, mert ha vizezed, attól még nem lesz benne kevesebb allergén anyag, viszont kisebb lesz a kalória tartalma. Sőt azt mondta, hogy a normál dobozos tejet ne is forraljam.
Mi a következő képp csináltuk, eleinte mikor bevezetni kezdtem, csak pici max fél deci mennyiséget adtam neki, hogy szokja és lássam, hogy nem lesz e valami változás nála. Mindig növeltem az adagot, kb 3-4 elteltével jutottunk el odáig, hogy esti/reggeli tápszer helyett tejet kapott, de tejből soha nem itta meg egyik gyerkőcöm sem ugyanazt a mennyiséget, mint tápszerből.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!