Szólhat előre egy 13 hónapos, ha kaka van?
Ha így szól akkor nyugodtan. Lassan én is kezdem a lányomnál a bilit vagy a wc-re szoktatást (1 éves lesz).
Sokan mondják, hogy ráér, majd ha ő készen áll rá (na igen, de nem akarok 3 éves korában azzal szenvedni, hogy nem szobatiszta).
És honnan tudod,hogy most nem fogsz szenvedni?
Kérdező! Persze próbáld meg, de az enyém is jelezte ilyen tájt, pont így,hogy kakinak mondta, és pisi lett, aztán 3 éves kora után lett rendesen szobatiszta.
Mondjuk engem ez nem viselt meg lelkileg! :)
Szerintem tök mindegy,hogy mikor,ha nagyon kell vele küszködni.
Én állítólag másfél évesen lettem az, mégsem vagyok boldogabb,mint a férjem, aki két és félévesen! :)
Az én fiam is ennyi idősen simán mondta, hogy kaka, ha az volt a pelusban, ettől függetlenül 2 és fél évesen lett szobatiszta, mert akkor érett meg rá.
Ennek még semmi köze az érettséghez.
És ha a gyerek megérik rá, nem kell kínlódni, szenvedni, mert pár nap, legkésőbb 2 hét alatt szobatiszta lesz.
Azoknál kell hónapokig csinálni az egészet, akik a nem érett gyereküket szoktatják bilire. Ha nem tennék, akkor sem lennének később szobatiszták, csak sokaknak az lebeg a szeme előtt, hogy ó, hát régen is már 1, meg másfél évesen szobatiszták voltak a gyerek. Hát, ja. Csak régen azt hívták szobatisztaságnak, hogy a szülő megfigyelte, hogy mikor szokott általában pisilni, kakilni a gyerek, akkor fogta és vitte, illetve fél óránként-óránként ültették a bilire a gyerekeket, így nyilván odasikerült a nagy része, a többi ruhát meg kimosták. De mint tudjuk ma már, az nem volt szobatisztaság. Ettől régen még annak mondták.
Merthogy régen sem voltak 1, meg másfél évesen szobatiszták a gyerekek a mai értelemben véve, max. 50 gyerekből 1.:)
Szóval ne foglalkozz még ezzel a dologgal kérdező, ez annyit jelent, hogy halad az úton, de ebből nem most lesz még érettség hozzá.:)
csak gondoltam probat megér. nyilvan nem fogok semmit eroltetni sem pedig honapokig kuzdeni, de ha meg sem probalom pedig lehet hogy o az 50-bol az egy? :)
amugy nyilvan nem viselne meg engem sem ha csak 3 evesen lesz szobatiszta de ha 1,5 evesen vagy 2 evesen, az azert megis csak mennyivel jobb ha egy evvel kevesebb ideig koltesz pelenkara...
Az ingert érzi, de tudatosan nem fog neked jelezni.
Kb. egy évet még várhatsz ezzel. Ez ugyanis nem verseny, teljesen felesleges még ezzel próbálkoznod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!