Mit csináljak a 21 hónapos kislányommal? Kezd érni a szobatisztaságra?
Még nem érett rá!
Add vissza rá a pelenkát, vagy moshatsz rendszeresen.
Nem azért tépi le magáról, mert érett rá, hanem azért, mert látja, hogy a testvére nem hord. De érettnek egyáltalán nem érett rá.
Mond el neki, hogy a batyi már nagyfiú, neki azért nincs, ő azért bilizik, mert ő már érzi, mikor kell neki, még te nem, és a batyi nem pisil össze mindent, majd te is leszel nagyobb és majd neked sem kell. Vagy valami hasonlót.
De az, hogy a gyerek nem akar pelusban lenni és aközött, hogy érett a szobatisztaságra, aközött óriási különbség van.
Köszi! Igaz, elegem is lett, most is odacsurgatott épp ahol volt. A fiam nehéz eset volt szobatisztaság terén, gondoltam a húga miért ne érhetne rá sokkal előbb? Meg lány is, náluk eleve könnyebb. Annak idején én másfél évesen szobatiszta voltam.
meg kicsit megörültem hátha ezen a nyáron eldobja a pelust és két legyet egycsapásra! De úgy látszik nem olyan egyszerű...
a bugyipelust is leszedi?
nálunk csak az jött be.az én kislányom már egy évesen belepisilt-de még mindig nem szól,csak ha már benne van a pelusban,bugyiban.én is kitartóan próbálkozom,most 2éves.amig ilyen jó idő van,én sem adnám fel,bár nem tudom hol laktok.kertes házban ez jobban kivitelezhető.
ez tök jó,hogy akarja,más ezzel kinlódik-persze most dackorszak van,és az akarom-és meg tudom csinálni közti különbséget még nem érti,nem tudja
kitartás!szerintem hamarabb sikerül,mint gondolnád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!