Tudom segíteni, rávezetni valahogy kisfiamat a szobatisztaságra?
egy ennyi idős gyerek megérett rá. csak kényelmesebb a pelusba intézni.
vedd le a pelenkát és kész, majd ha pisis lesz a ruhája, kedvet kap a szárazsághoz és elmegy wc-re.
nagyon kevered a dolgokat, erőltetés az, amikor nem engeded feláll a biliről. az, hogy leveszed a pelenkát róla, az nem erőltetés, hanem a szobatisztasághoz vezető út.
és mivel oviba megy 1,5 hónap múlva, így ideje is lenne, hisz az oviba nem arról lesz szó, hogy nem díjjazzák, hanem ők nem adhatnak pelenkát rá és míg 10 percenkét bepisil, majd szépen megkérnek téged, hogy addig ne hozd, mert nincs erre lehetőségük, hogy egész nap utána takarítsanak
holnap reggel csapj nagy hűhót, hogy elfogyott a pelenka, nincs egy darab se, nem tudsz mit csinálni, jól játssz rá.
tána már menni fognak szerintem a dolgok, egy pisi a gatyába és máris kedvet kap, hogy kipróbálja :)
Az én fiam 2 éves lesz 2 és fél hónap múlva, de ő egyre jobban ellenkezik a bilitől semmi jel nincsen arra hogy ő fejében meg is fordulna egyszer is hogy bilire üljön magától.
Nem bánja ha pisis az ágya, mert éjjel iszik mint a gödény.
Minden reggelre kipisil.
Egyenlőre semmi remény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!