Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Mennyi idő a "kakilni kell"-tő...

Mennyi idő a "kakilni kell"-től a tényleges szobatisztaság?

Figyelt kérdés

kb egy év alatt lesz stabil a dolog?

2éves a kislányom,egy éves korátol biliztetem.nem szól,csak amikor már benne van a pelusban.pár napja szól,hogy kakilni kell,ráül,általában jön is.ehhez képest mikor lesz majd teljesen biztos a dolog? nem sietek,csak érdekel

2015. jún. 24. 13:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Az enyém már olyan két éves korától ha kakilni kell, elbújik. Mikor elkezdett beszélni, akkor már mondta is "elbújtam", és tudtuk, hogy ez azt jelenti, jön a produktum. Lassan 3 és fél éves, még mindig bújik, pisilni szívesen ráül a wc-re, vagy meglocsolja a fákat ha az udvaron vagyunk :D De kakihoz mindig kéri a pelust.
2015. jún. 24. 13:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk az első "kakilni kell"-től már biztos a dolog. Mondjuk én nem biliztettem soha, megvártam, hogy megérjen a szobatisztaságra. 2 héttel a 3. szülinapja előtt lett szobatiszta nappalra a fiam egyik napról a másikra, ennek lassan 1 hónapja és egyszer sem volt baleset.
2015. jún. 24. 13:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nappalra mindkét gyerekemnél kb. 2-3 hét volt a szobatisztaság mindketten 2,5 éves koruk körül. Ágytisztaság már más kérdés, azzal a nagyobbik lányommal nagyon sokat szenvedtünk, kb. 4,5 évesen lett ágytiszta. A kicsivel még csak a nappali szobatisztaságnál tartunk (aug. végén lesz 3), amíg minden reggel van pisi a pelusban nem veszem le róla éjszakára.
2015. jún. 24. 14:39
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat,akkor még ráérünk
2015. jún. 25. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!