Szobatisztaság, mit csináljak másképp?
Fiam augusztusban lesz 3 éves,szeptembertől elvileg óvodába megy.
Nem hajlandó bilizni.Egyszer már belekakált és pisilt,de az véletlen volt.Hevesen tiltakozik ha rá akarom ültetni,már ígértem mindent.
Mit csináljak?
Ne erőltesd! Próbáld meg reggel amikor felebred rögtön raultetni egy játékkal, nagyon sokat szoktak reggel pisilni. Nagyon dicsérd meg, legyen sikerelmeny.
Ha nem akar ráulni, ne erőltesd, várj egy hetet.Még van idő szeptemberig, néhány nap alatt is szobatiszta tud lenni, ha megérett rá. Kitartás :)
Köszi,mentek a zöldek.
Próbálom reggel,indulás előtt feljövetelkor elalvás előtt,stb...szóval sűrűn de nem akar.Kezdek bedilizni.....
első válaszoló vagyok.
mi igazából úgy kezdtük hogy ő nem akarta a pelust. ezért levettük róla, és 5 percenként kérdeztem tőle hogy lesz e pisi. sokszor bepisilt, de egy kis idő után rájött hogy mit kell csinálni. aztán jött a nyár és csak bugyiban volt. 2 nap alatt baleset mentesre szokott. első ilyen nap után estére sem adtam rá pelust akkor bepisilt, elmagyaráztam neki hogy iylenkor szólni kell meg ilyesmik és másnaptól már este sem pisilt be. de az biztos hogy erőltetni nem szabad, légy türelmes, ha nem most a nyáron biztos leszokik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!