Mennyi idö után vegyem le róla a pelust délutáni alváshoz?
Figyelt kérdés
2 év 8 hónapos kisfiam 2 hete önmagàtól elhagyta a pelust. Délutàb alszik 2-3 óràt, ilyenkor adok rà pelenkàt. Nem tetszik neki , le akarja venni, de ébredéskor tele van pisilve. Mennyi idő utàn próbàljam meg elhagyni délutàni alvàshoz? Ki hogy csinàlta?2015. jún. 13. 14:21
1/3 anonim válasza:
Tegyél az ágyába olyan anyagot ami felszívja a pisit, rá meg csak egy pólót, aztán vedd le nyugodtan, mondhatod neki azt is lefekvés előtt, hogy menjetek ki pisilni és nem lesz rajta az alvásnál ezért ne pisiljen be.
2/3 anonim válasza:
Van olyan lepedő ami vízhatlan( nem szívja magába a nedvességet. Arra tegyél egy pokrócot. Én így csináltam.
3/3 anonim válasza:
Én alvás előtt közvetlenül, meg ébredéskor rögtön megpisiltetném, és megvárnám hogy száraz legyen ébredéskor a pelenka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!