Mikor vegyem le éjjelre is a pelust?
Kisfiam, elég későn, 3 és féléves, de most egy hete már úgy néz ki szobatiszta nappalra. Nincs baleset, szól ha pisilni, kakilni, kell, és megy a wc-re.
Pár reggel, most száraz volt a pelus, és szólt is,hogy pisilni kell. De nem minden reggel. Délutáni alvásnál tegnap levettem róla, és nem volt gond. Nem pisilt be, ahogy felébredt, szólt.
Mikor kezdjem próbálgatni az éjszakai ágytisztaságot?
5 éveskorig az éjszakai pisi teljesen normális.
De ha a gyerek késsz rá korábban akkor vedd le róla és nézd meg mi lesz.
Nekem a nagylányom 2évesen letette napalra a pelust, és kb 2,5 évesen nyáron levettem róla éjszakára és egyszer sem pisilt be(pedig elötte mindig tele volt a pelus).
Második lányom is 2 éves kora után már wc-re ment, de pelusa még mindig van éjszakára, nem sokára 3 éves lesz. Már akarta, hogy vegyük le, de hideg van még éjszaka, hogy pisiben aludjon. Mindig tele a pelus. Ha meleg lesz akkor nem adom rá és meglátjuk mi lesz.
Attól, hogy leveszed róla éjszaka párszór nem kell az egész csomaggal eldobni, nyugodtan rálehet adni, ha nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!