Mi számít pontosan ágytisztaságnak? A lányom már az? Levegyem róla éjjelre a pelust?
Soha nem gondoltam volna hogy egyszer eljutunk idáig!:) Március elején volt a lányom 3éves,de akkor még 100%-ban pelenkás. Hallani sem akart a biliről,össze-vissza pisilt mindent,elvonult ha kakilnia kellett.
Aztán pár hete majdhogynem egyik napról a másikra elhagyta a pelust. Most már ott tart hogy szól ha pisilni/kakálni kell,egész nap és a nappali alvásnál már nincs rajta pelenka. Soha nem volt "baleset"!
Éjszakára még adok rá pelenkát de rendszeresen száraz reggelre,és fel is ébred a pisilnie kell.
Akkor nyugodtan leveheted róla. Általában ha 4-5 éjszaka száraz marad akkor szokták levenni, én is így csináltam.
Az első pár napban még felkelt éjjel és szólt, azóta már egyszer sem kel fel, sőt ébredés után 1 órával pisil csak. Én sem gondoltam volna.
Az, ha nem kell éjszakára pelus :)
Ha ez így marad akkor ágytiszta. Ha bevállalsz egy-két esetleges balesetet, akkor már leveheted róla a pelust, ha úgy érzed. Korának és a leírásnak megfelelően simán elképzelhető, hogy megérett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!