Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Levegyem már éjszakára a pelusát?

Levegyem már éjszakára a pelusát?

Figyelt kérdés
Kisfiam márciusban lesz 3 éves,de éjszakára még van pelus,pisi is benne. Tehát nem száraz reggelre,de nincs is csurig megtelve. Őneki ez nagyon jó,kéri is a pelust,ha este megkérdezem:kell még pelus éjszakára? Nappalra nyár óta szobatiszta,semmi bepisilés nincs,de még becsurizás se. Na most mit tegyek? Kelljen még éjszaka, megvárjam míg teljesen száraz lesz reggelre? Segítenétek,ti hogy csináltátok? Köszönöm.
2012. jan. 14. 14:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Én rá adnám addig amíg nem lesz száraz!Ha csak nem kelted fel éjjel pisilni!Már csak egy hormon kialakulása választja el az éjjeli szobatisztaságtól ami 5 éves korig várathat magára! :)
2012. jan. 14. 14:17
 2/6 anonim ***** válasza:
hagyd még míg száraz nem lesz
2012. jan. 14. 14:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Az én fiam 4 éves lesz májusban,nappalra teljesen szobatiszta(a délutáni alvásnál is,az oviban se volt még gond),ám éjszakára kell neki a pelenka,és szinte minden reggel van pisi benne.A barátnőm,akinek 5 éves lesz a kisfia,éjszakéra szintén ad rá pelenkát.Különben makk egészséges,értelmes gyerekekről van szó.
2012. jan. 14. 14:26
 4/6 anonim ***** válasza:
2. vagyok. az én fiam is májusban lesz 4 éves, és van éjjelre pelusa. 2 éves korától nappalra szobatiszta, 2,5 éves korától du-i alváshoz sem kell már, de éjjelre neki is kell még :)
2012. jan. 14. 14:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát az én lányom 2 éves és 8 hónapos, volt még pisi a pelusban reggelre, de a védőnő tanácsára levettem a pelust, jó meleg szobában altatom, pucér fenékkel, és nem pisil be. most már bugyit, nacit is tudok rá adni, 1 hónapja ágytiszta. Gumilepedőt tegyél alá, ha kipróbálod ezt a módszert. :)
2012. jan. 16. 15:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Én biztosan levenném róla. Egész éjszaka egy kevés pisi miatt szerintem nem kéne pelenkázni. Egyet értek az utolsó válaszolóval, próbáljátok ki. Gumilepedő sem kell, elég egy törülköző a lepedő alá. Ha már a pelusban sincs sok akkor nem fogja eláztatni az ágyat. Az még évekig lehet, hogy rendszeresen becsorog egy kicsi pl elalváskor, vagy ha rosszat álmodik, de attól még pelenka nem kell rá.
2012. jan. 16. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!