Amikor először vetted le a gyerekedről éjszakára a pelust, akkor eleinte éjjel felkeltetted pisilni?
Kisfiam 3 éves 1 hónapos. Már több mint egy éve szobatiszta, de éjszakára még mindig teszek pelust neki. Nem "merem" levenni róla éjszakára. Már rég nem pisil be éjszaka. Ritkán kb. két hetente egyszer. Este 10 körül pisil lefekvés előtt és reggel 8 utáni kelésnél is tiszta a pelenka. Már azért dobom el a pelusokat, mert összecsomósodik, nem ragad, stb. De mi van ha bepisil és nem veszem észre, megfázik. Ha van valami ötlet én is szívesen veszem.
De hogy válaszoljak is, nekem azt mondta doktor néni, hogy semmi esetre ne ébresszem fel, mert akkor megszokja az éjszakai pisilést és később azért fog felkelni. Azt mondják a nálam okosabbak, hogy meg kell szokja visszatartani éjszaka.
Első vagyok. nem tudtam, hogy nem szabad kelteni. mondjuk szerencsénk volt, nem szokta meg a kelést,de kellett vagy jó 1 hónap, mire nem pisilt már be.
nem keltettem minden este amúgy, hetente 1-2 napot hagytam aludni, hogy lássam, h mi történik.
mondjuk ő mindig felébredt arra, ha bepisilt. Attól sosem féltem,h megfázik, mert a takaró+pisis pizsi még dunsztol is, úgyh csak melegebb lett alatta. De felébredt, úgyhogy nem kellett aggódnom, ha esetleg bepisilt volna.
Én sem keltettem. Amikor már sok száraz pelus volt éjszaka akkor levettem róla. Lefekvés előtt pisi+ az elején mindig volt cserepizsi+csereágynemű az ágy mellé készítve. Baleset 1-2 X történt csak, de mindig felkelt rá. Ja és gumilepedő volt a rendes lepedő alatt.
Az éjszakai szobatisztaság jó fél évvel a nappali után jött el csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!