5 es eves kisfiam nem szobatiszta ejszakara, van valami tippetek?
nekem is ennyi idős a fiam. nálunk mondjuk nem ennyire drasztikus a történet, már 2 éve levettem a pelust éjjelre. kb 1 évig orvosi javaslatra éjfélkor kivittem pisilni. szerintem itt rontottam el amúgy, talán ezt nem kellett volna. 1 éve már ezt megszüntettük, de olyan heti-kétheti egyszer bepisil. ez teljesen túlélhető, de aggódom, nem hiszem, hogy normális.
én voltam vele orvosnál, de elzavartak, hogy a fiúk lusták és különben is, 6 éves korig teljesen rendben van...
egyébként egy hormon felel érte, 3-5 éves kor körül kezd el termelődni, ez felel a húgyhólyag nem telítődéséért, lelassítja a vesét mikor alszunk. amíg ez nem termelődik, addig nem szobatiszta éjjel. úgy látszik nekünk nincs szerencsénk ezzel a hormonnal ;)
annyit tudok tanácsolni, hogy fekvés előtt 2,5 órával már ne igyon és sokszor mond neki, hogy ha érzi, keljen fel, hátha... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!