19 hónaposan van miért aggódnom?
Enyém is ennyi idős, mondjuk nem bölcsis, hanem itthon vagyok vele.
Én még nem kezdtem el szobatisztaságra nevelni, eszembe se jutott még igazából. Nyáron fogjuk szerintem először megpróbálni.
Az ismerősöd nem teljesen komplett! De komolyan!
Az én lányom 19 hónaposan hallani se akart a biliről, mégis kialakult nála időben a dolog, majdnem három éves korára lett szobatiszta, de az lett. Ehhez képeset a te 19 hónapos lányod csodálatosan halad a témával. Gratulálok neki!
A neurológus körbe is röhögne, ha egy 19 hónapost ezért elvinnél. Hazaküldene, hogy menj vissza két év múlva, ha még akkor is pelenkáznod kell.
Nézz bele a gyermek-egészségügyi könyvbe, hogy mi van megadva, hogy mikor mit "kell" tudnia egy gyereknek?
Pl. HÁROM ÉVES életkorban: " nappali szobatisztaság kialakulóban"
NÉGY ÉVES életkorban: "szobatisztasága nappalra kialakult"
Lányom 20 hónaposan lett szobatiszta nappalra, és mindenki megdicsérte milyen ügyes. :)
Tiszta dili, hogy valaki egy 19 hónapost neurológushoz akar küldeni, mert le van maradva, miközben meg már szobatiszta jóformán.
Jaj, valakik annyira szeretnek a másik ember életébe és gyereknevelésébe beleszólni! Szerintem inkább őt küldd el neurológushoz, hogy vajon rendben vannak-e az idegei, ha másokat így megszól?
Na, mit szólna hozzánk az ismerősöd? A fiam júniusban lesz 3 éves és a közelében sem vagyunk a szobatisztaságnak.
Amúgy cseppet elmebeteg ez az ismerős. Neurológia??? Agyi rendellenesség???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!