Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Szerintetek normális az ilyen...

Szerintetek normális az ilyen szülő?

Figyelt kérdés
16 hónapos kisfia van, már erőlteti a szobatisztaságot, ami még a kisebbik gond, de ha a kisfiú bepisil, levetkőzteti meztelenre, és fakanállal rácsap a kis kukacára. Minden egyes alkalommal. A gyerek már ott tart hogy ha baleset éri akkor elbújik.
2014. dec. 15. 13:53
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Apukája sajnos nincs. Akkor is jelenthetek ha kiskorú vagyok?
2014. dec. 15. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
nem szabad szó nélkül hagynod! ha valóban láttad és tudomásod van róla szólj a megfelelő szerveknek!
2014. dec. 15. 14:33
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha kiskorú vagy, beszélj a szüleiddel, és velük intézkedj, mert lehet, hogy nem fognak komolyan venni!
2014. dec. 15. 14:35
 14/24 anonim ***** válasza:
Remélem, ez nem igaz. Jelentsd, ha tényleg így van. A rendőrségen is megteheted a szüleiddel.
2014. dec. 15. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Ó Te jó ég :(. Borzasztó, hogy ilyen embereknek gyereke van :(. Egyáltalán nem normális az ilyen szülő.

Szerintem is jelenteni kellene, írod, hogy kiskorú vagy.. kije vagy az illetőnek, hogy így simán előtted csinálja? Rokon? Bébiszitter? Nincs nagykorú tanú is akivel közösen tudnál intézkedni? A szüleiddel beszélj, és szóljatok a védőnőnek.

2014. dec. 15. 18:22
 16/24 A kérdező kommentje:
a húga vagyok
2014. dec. 15. 20:29
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon ciki, hogy családtag vagy. Mindemellett kiskorú veszélyeztetéséért és bántalmazásáért feltétlenül jelentened kell a gyermekvédelem felé! Ha ebben az esetben bántja, akkor máskor is fogja.
2014. dec. 18. 20:01
 18/24 anonim ***** válasza:
azonnal jelenteni, nagyon sulyos kovetkezmenyei lehetnek a kisfiura nezve!
2014. dec. 27. 17:25
 19/24 anonim ***** válasza:
Szegény kisfiu...
2014. dec. 30. 22:32
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem lehet esetleg a kicsit védeni?Mondjuk,amikor jön a fakanállal,akkor elé állni?

Nem tudom,hány évest jelent a kiskorú,14 alattit vagy nem.Van-e olyan erős,mint at anya?Talán jobb lenne maga ellen kivívni a tettlegességet,és akkor magyarázatként,indoklásként jönne fel a a kicsi elleni bántalmazás.Az nem feljelentés,mégis előjönne -akarattal- minden.

Mi van a nagyszülőkkel?Milyen helyen van ez,kisfalu,vagy város,milyenek az emberek,hasonlóak,vagy nem?

2014. dec. 31. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!