Szerintetek normális, ha a szülő mindenáron megvédi a gyerekét, ha az bűnt követett el?
Megvédés alatt azt értem, hogy eltussolni, rejtegetni azt, amit tett. Nem abban segíteni, hogy vállalja a felelősséget a tetteiért, hanem, hogy megússza, amit tett.
A született feleségek tele van ilyenekkel, és szerintem károsan hatnak a közerkölcsre, mert azt sugallják, hogy ez a helyes.
"károsan hatnak a közerkölcsre,"
A Piroska és a Farkas is károsan hat az erkölcsökre, mert azt sugallja, hogy a nagymamát meg lehet enni.
Kösz, hogy írtál, de légyszi válaszolj a kérdésre. Arra, hogy normális-e az ilyen szûlő. Ilyen a jó szülő?
Örülök, hogy az erkölcseid szilárdak. Én a nálad fiatalabbak miatt aggódom.
Jó, hagyjuk a Született feleségeket. (Csak épp azt nézem).
Mindig is kap-i téma volt a bűn...
Csak arra válaszoljatok, hogy az ilyen szülő helyesen cselekszik-e. Ti mit tennétek a szülő helyében?
Ez már kiakasztó! Senki se a kérdésre válaszol!
Légyszi olyanok válaszoljanak, akik tudnak olvasni! Unalmas folyton elismételni a kérdést.
Most hagyjuk már a nevelést, az előzményeket is.
Arról beszélek, amikor a a gyerek megtette, amit nem kellett volna.
Mi a bűn neked?
Tudod még a bíróságon sem vagy köteles közvetlen hozzátartozó ellen vallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!