Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Baj ha még nem szobatiszta...

Baj ha még nem szobatiszta egy 2,5 éves kislány?

Figyelt kérdés

Mert van egy 2 hónapos öcsikéje is és kicsit sokba kerül kettő gyerkőcnek .

Ja és persze nem beszélve arról hogy neki is jobb lenne próbáltuk a bilire ültetni ilyen kis lefajtható tetejütt is vettünk neki csuda èdey ráül de 2 perc mulva sír rajta ès fel akar állni. Van valami praktika erre? Köszönöm előre is

2014. dec. 9. 22:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jaj már ne veszekedjetek!!!

Nagyon köszönöm mindenki válaszát ès tapasztalatát . Megfogadok párat ès meglátjuk nálunk melyik jön be!

jó èjt mindenkinek

2014. dec. 10. 23:17
 12/13 anonim ***** válasza:
Ez a vicces, mindenki a sajat tapasztalatat irta le h volt es mikent oldottameg, de a draga valaszolo megis csaka z enyembe tudott belekotni, mivel dicsekszem. Most oszinten ez normalis? Eszembe nem jutott, inkabb csak joszandek vezerelt h elmeseljem mikyen modon sikerult nalunk, mint pl a 10es valaszolo is leirta. Akkor most o is dicsekszik? Erdekes na mindegy is, ezen az oldalon mar megszoktam. :-)
2014. dec. 11. 08:26
 13/13 anonim ***** válasza:
Kislányom is 2,5 éves, ha szól ráültetem a wc-re, de nekem nem projekt, hogy télen szobatiszta legyen, legalább tudom, hogy nem pisil be kint a hidegben. Majd tavasszal begyakoroljuk a dolgot, nem aggódom emiatt különösebben. Amúgy meg sajna ezt nem lehet siettetni, lehet, hogy épp az Öcsi miatt nem lesz szobatiszta még hónapokig, mert látja, hogy Őt is pelenkázod. Nekem pl. a nagylányom így volt.
2014. dec. 23. 00:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!