Akik nem vettek bilit hanem wc szűkítőt csak: hogy kezdtétek?
Tudom, hogy nem a kérdésre fogok válaszolni, de szerintem a bili sokkal kényelmesebb és egyszerűbb használni, főleg az elején.
Miért nem szeretnél bilit venni?
A fiam utálta a szűkítőt, úgyhogy a wc-t akkor kezdte önállóan használni, amikor már olyan magas lett, hogy egyedül fel tudott rá mászni és nem félt attól, hogy beleesik. A bilit viszont már nagyon hamar önállóan is tudta használni. Ő 20 hónaposan szobatiszta lett.
Bár nem írod, hány éves, van egy olyan érzésem, hogy még elég kicsi lehet. Ha eljön az ideje, hidd el, nem kell semmiféle trükköt alkalmaznod, hogy a bilin vagy vécén tartsad, mert ráül, elintézi a dolgát, aztán feláll és kész.
De hogy a kérdésre válaszoljak: nekünk van bilink, a lányom viszont nem szerette, talán ha egyszer pisilt bele. Az úgy történt, hogy 2,5 évesen levette a pelusát, és elintézte. Onnantól viszont a vécét használja, sőt, s szűkítőt sem tűri. Szól, rárakom, ennyi.
Másfél éves. Nem szeretném ha gond lenne később emiatt pl az oviba felvétellel, és sok olyan gyereket ismerek akiknek ilyenkor már ment, de tudom mások a kicsik, úgyhogy nem eröltetem amíg nem kész rá, csak konkrét tippekre lettem volna kíváncsi.
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!