Fiús anyukák! Hogyan és mikor kezdtétek a bilireszoktatást és hogy haladtatok előre?
Bocsánat elment. Szóval rá pár hónapra éjjelre is elhagytuk a pelust, de kakilni 3,5 éves koráig csak pelenkába volt hajlandó.
Egyébként érdekes, hogy mennyire máshogy alakul a gyerekeknél, a lányom 2 éves, ő AKAR
Ő akar szobatiszta lenni, mindig kéri, hogy adjak rá bugyit, és hadd pisiljen bilibe, de egyszerűen fizikailag éretlen még a feladatra, a bilibe soha nem pisil bele, a bugyiba pedig kivétel nélkül minden alkalommal. A fiam ennyi idősen, ha ráültettem a bilire, belepisilt simán, csak magától nem szólt.
Elnézést, hogy három részletben ment el a válaszom.
Két fiam van a nagyobbik kb 15 hónapos kora óta reggel wc-be kakilt, de csak azért, mert tudtam, hogy reggeli után mindig kakil és ráültettem. Őt meg nem zavarta. Az igazi szobatisztaság 2 éves öt hónapos korában jött, amikor együtt játszott egy szobatiszta kisfiúval. Másnap nem kért pelust. Gyakorlatilag egyik napról a másikra történt a dolog.
Kisebbik fiamnál már aggódtam, hogy nem lesz szobatiszta 3 éves korára, teljesen hidegen hagyta a dolog (Néha ráült a Wc-re kíváncsiságból, de hallani sem akart a pelus levételéről, még akkor sem szólt, amikor bekakilt). Aztán egy vasárnap ő sem kért pelust. Nála nem volt olyan zökkenőmentes, kb egy hétig sok volt a baleset, a második héten még a kaki néha becsúszott. Kb a harmadik hétre lett megbízhatóan szobatiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!