Anyukák, hogy haladtok/haladtatok a hozzátáplálással? Mennyi idő alatt váltottatok ki 1 evést? Az első íz (alma) után, mennyi idővel jött a következő?
Ha nem ízlik az alma, adj neki mást!
Barack, de sok más gyümölcs van még amit lehet adni 4 hóban, nézd me a boltok kínálatát, amire az van írva 4 hó, azt adhatod neki!
Lányom 2 alkalommal nem ette meg az almát, akkor adtam neki barackot!
Az ízlett, na akkor kevertem a barackba almát, úgy megette az almát.
2 nap alatt evett meg 1 babyételt, majd újabbat bontottam meg.
Nem kóstolttam, hogy 5 napig csak 3-4 kanál, hanem amennyit akart ehetett.
Barackot pl. most nem is tudsz beszerezni, csak bébiétel formájában. Van fagyasztott is, de én spec nem szeretem, mert kiengedés után olyan mint a szivacs.
1 hónapja kóstolgat a fiam, és már mindent ismer, amit ebben a korban lehet (alma, barack, krumpli, répa, sütőtök). Mindent szívesen eszik, össze is keverem neki az ízeket (alma-krumpli, répa-krumpli, sütőtök-alma, stb.)
Hogy adod az almát? Próbáltad többféle módon elkészíteni? Az én fiam nyersen nem eszi, csak párolva, vagy sütve.
A banánról én úgy tudom, hogy nem tartozik az első ízek közé, ne azt adj neki, hanem inkább barackot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!