Ki, mikor, hogy kezdte el szobatisztaságra nevelni babáját? Kisfiam 14 hónapos és anyósom szerint már bilin kellene ülnie. Szerintem még korai. Tapasztalatok, vélemények?
Nekem is anyósom pont ezt mondogatta, hogy 1 évesen már bilizni kell...
Volt is bilink és még körtáncot is jártunk vele, és kb 1,5 évesen ruhástól szivesen rá is ült, de ennyi. Nem eröltettem, csak ott volt a bili.
Aztán 2 éves múlt mikor barátunknál meglátta a wc szükitöt és onnantól kezdve tiszta volt. Vettünk mi is egyet, és le sem akart róla szállni. Onnantól kezdve a wc-t imádta.
Kistesónál már nem is volt a bili téma, 2 éveskora elött néha már ment wc-re, de 2 éves kora után már nem akart pelust.
De ök lányok, lányok mindig elöbb lesznek tiszták.
Èn úgy látom mindenhol, hogy ha nincsen eröltetve akkor 2-3 ßeves kor között jön el egy hirtelen bevillanás a gyereknek, hogy ö már nem akar pelust. Szinte mindenhol elhagyja magától a gyerek, felesleges eröltetni. Néha fiuknál megesik, hogy csak 3 éves kor után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!