Hogyan tudom 19 hós kislányomat szobatisztaságra szoktatni? Vagy még korai?
szia!
Én fiam is 19 hós, én nyáron fogom átszoktatni, mert sokkal könnyebb, ha az elején bepisil. Te miért akarod elkezdeni most?
Én is télen csináltam!Úgy láttam érett rá a lányom!Én nem adtam rá pelust, csak bugyit, és kész!Fél óránként bilire ültünk.1 hét volt hogy csak ment a mosógép, mert minden pisis volt, de aztán egyszer szólt, és volt hogy nem szólt csak ült a bilire!Mi mindig megdícsértük, és ha bepisilt sosem szidtuk le!ha bekakilt , hát bekakilt!Bugyimosás!
1 hét után este adtam rá a pelust, smondta hogy nem kell!Raktam az ágyára gumislepedőt, egyszer felkeltettem éjjel, és nem pisilt be!Onnantól kezdve nem volt gond!Igaz mi midenhová vittük a bilit!Még a tescoban is volt hogy a parkolóban biliztünk.Aki nappal szobatisztaságra szoktatja, és éjjel pedig nem, az butaságot csinál úgy ahogy én is tettem volna, de a lányom nem hagyta!
Összezavarja a gyerek reflexeit, hogy nappal tartania kell a vizeletet, éjjel pedig nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!