Újra bepisil éjszaka?
Kisfiam 4 éves lesz novemberben. 2,5 éves kora óta nappalra szobatiszta, éjjelre viszonylag későn 3 éves elmúlt mire szobatiszta lett. Voltak néha balesetek, de havonta max 2 bepisilés, most viszont ez volt az 5. éjszaka, hogy bepisilt. Ma vittem vizeletet a doktornőnek, gyorsteszttel negatív lett, lesz ÁNTSZ, illetve labor eredmény is, bár sem olyan tünete nincs, hogy fel lenne fázva. Nem tudom eldönteni mit tegyek, adjak rá újra pelenkát? Vagy mindennap mossam az ágyneműjét? Félek attól is, hogy nem veszem észre, hogy bepisilt és megfázik. Próbáltuk, hogy 18 óra után ne igyon, vagy csak nagyon keveset, éjszaka többször megkérdezem, hogy kell-e pisilni? (kelek a kistesóhoz úgyis). Amúgy a kistesó korábban született, mint ahogy ő ágytiszta lett, úgyhogy ez nem lehet a probléma, ha a lelki oldalt nézzük. Törés nem történt az életében, max, hogy elkezdődött az ovi, de oda meg szeret járni, már nyáron kiidegelt, hogy mikor mehet újra oviba. Tanácstalan vagyok..volt valaki hasonló cipőben? Mi volt a megoldás/ok?
Köszi, előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!