Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Ha éjszaka hetente egyszer...

Ha éjszaka hetente egyszer bepisil a gyerkőc, akkor már nem adtok rá alváshoz pelenkát?

Figyelt kérdés
Tegnap olvastam, hogy visszaesés lenne vkinél, ha utazás miatt újra adna, de amúgy hetente bepisil. Enyém is kb. hetente 1szer kel pisis pelussal, de én szoktam adni rá. Az baj? Gumilepedöt vettem, de azon nem bír aludni, nagyon kényelmetlen szerintem is, így nem használjuk. Gyakran átjön a mi ágyunkba éjjel, ha ott érné a baleset, hiába az ő ágyán a gumilepedő. Van egy 10hós kistesója, aki miatt pelust amúgy is veszünk. Ti levennétek már? A kicsi miatti éjszakázások miatt nem lenne kedvem még ágynemű cserékhez is éjjel. Egyébként 3,5éves, nappal tavaly nyár óta szobatiszta.
2014. febr. 11. 09:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Én is még adnék rá.
2014. febr. 15. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!