Éjszaka bepisil. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
3,5 éves kislányom minden éjszaka bepisil .Nappal semmi gond nincs szobatiszta.Mit csináljak hogy ne pisiljen be?2014. febr. 5. 10:51
1/4 anonim válasza:
Lefekvés előtt vidd el pisilni, s keltsd fel hajnali 2 körül. Nálunk ez ment 4-5 hónapig.
Hiába nappal tudja szabályozni, a teste még ezek szerint nem érett rá.
2/4 anonim válasza:
Ez csak visszaesés vagy mindig is bepisilt éjjel? mert ez nem mindegy, a fiam ágytiszta volt,de egy időben bepisilt minden nap,majd a pszichológus adott egy nagyon jó tanácsot azóta egyszer pisilt be (3hónap alatt).
3/4 anonim válasza:
Bocsánat, hogy nem a kérdésre válaszolok, de megkérdezhetem, hogy mi volt az a jótanács? Az én lányom 3 éves, 1,5 hónapja szobatiszta 2 hete ágytiszta, ezalatt volt már egy komolyabb bepisije, amit észre se vett, de amúgy eddig elég ügyes, csak kíváncsi lennék, mit kell tenni, ha jön egy visszaesés.
4/4 anonim válasza:
Második vagyok, Nekem a fiam két éves kora előtt már szobatiszta és ágytiszta volt, majd amikor kezdődött az ovi mindennap bepisilt. A gyermekpszichológus azt javasolta,hogy csináljunk egy jutalmazótáblázatot, minden egyes nap amikor nem pisil be ragasszunk be egy matricát ,vagy rajzoljunk egy kisautót, lepkét stb... és ha 5 (mi pl7) összegyűlik akkor kapjon egy jutalmat, egy kis játékot, csokit, gyümölcsöt, amit szeret a gyerek! Én amikor megcsináltam a táblát és elmagyaráztam a fiamnak,hogy mit szeretnék,mikor mit fog kapni, másnaptól nem pisilt be,szóval tényleg működik,de én egyáltalán nem hittem benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!