Hagyjam, hogy az óvónők ezt tegyék?
nekem meg pont az ellenkezője jött le, hogy lusta ráadni a pelenkát, a huzatot meg szerintem nem ők intézik
de bepisilés után átöltözteti, vagy pisiben alszik és csak ha ébrednek?
és akkor kellene látni, hogy orrol e a gyerekre stresszeli e. de szerintem akkor nincs ott anyuka. meg anyuka előtt tuti máshogyis beszélnek a gyerekekkel.
A gyerket kötelesek felvenni, akkor is ha egyáltalán nem szobatiszta (ezt az egyik válaszolónak írnám)
Szerintem ha néha kibírja így az alvást, akkor hagyd a gondozó nőkre. gondolom nem szídják le érte, így nem lesz gond.
Én fiam sajna még egyáltalán nem szobatiszta non stop van rajta pelus, pedig májusban múlt 3, de nincs gond belőle.
Gondolkozz. A pelus felszívja kényelmesen alszik tovább. Ha bepisil a bugyiba az bizony kényelmetlen=észreveszi.Ez is egyfajta idegrendszeri stimuláció.Ami kellemetlen az ellen igyekszik tenni.Hamarabb összekapcsolja a a pisilési ingert és a nedvességet,ergo amíg bírja tartja majd "félve" a kellemetlenségtől felébred rá.
Ez maga a folyamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!